Succesvol ondernemen door een geordende boekhouding

Geef jij jouw financiële administratie uithanden? Doe dit dan bij mij. Ik ben namelijk gespecialiseerd in eenmanszaken.

Wat levert het jou op?
Je krijgt er meer tijd voor terug en ervaart minder stress.
En wat nog meer?
De zekerheid dat alles goed geregeld is. Je houdt overzicht, weet altijd hoe je bedrijf ervoor staat en je krijgt advies over hoe je bedrijf nóg beter kan.

vector-telefoon

1. Eenvoudig facturen en bonnen aanleveren

Via de app lever je eenvoudig al je facturen en bonnen aan. Dat klinkt zoals het is: simpel.

2. Online factureren

Je offertes en verkoopfacturen maak je zelf in de online facturatie module. Hier betaal je niets extra voor. Je realiseert zo een enorme tijdwinst én je komt professioneler over. Daarnaast heb je veel beter inzicht in je omzet en de nog openstaande posten.

Online facturen maken
fig3

3. Al je gegevens in een oogopslag

Uiteraard wil je real-time inzicht. Hoe kun je anders de juiste keuzes maken? Op jouw eigen dashboard zie je direct hoe je afgelopen maand hebt gedraaid, hoe hoog je winst is en hoe jouw onderneming ervoor staat. Vallen de cijfers tegen, dan kan je direct bijsturen. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

4. Jaarlijks adviesgesprek

Ook het opstellen van de jaarrekening regel ik voor jou. Daarnaast hebben we jaarlijks een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden je (up-to-date) cijfers doorgenomen en je bedrijfsideeën voor de toekomst besproken. In dit gesprek staat ook je persoonlijke fiscale situatie centraal. Eigenlijk komt alles wat speelt uitgebreid aan bod.

vector-table-people
Naamloos-ontwerp-(1)

5. Je belastingaangiften altijd op tijd ingediend

Omdat ik gespecialiseerd ben in eenmanszaken, weet ik ook alle fiscale ‘ins and outs’ om jouw BTW-aangiften en aangiften inkomstenbelasting op te kunnen stellen. Ik weet precies welke voordelen gelden voor jou. En nog belangrijker, ik weet hoe ik deze voordelen zo optimaal mogelijk kan toepassen in jouw situatie.

Ben je een ondernemer met eenmanszaak? Laat me jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt GRATIS startersbegeleiding.

Gratis startersbegeleiding

Een eigen bedrijf starten is vaak een droom die uitkomt. Maar ook iets waar veel bij komt kijken. Helaas stopt circa dertig procent van de starters na het eerste jaar.

Goede startersbegeleiding is daarom een voorwaarde voor succes op lange termijn. Ik, auteur van de bestseller ‘Startersgids voor zzp’ers’, heb in de afgelopen jaren veel starters begeleid. Vakmensen die inmiddels een succesvolle onderneming hebben.

Startersbegeleiding

Ondernemers met een eenmanszaak kiezen voor mij

Ik ben altijd bezig met het ontwikkelen van mijn diensten zodat ik mijn klanten optimaal kan helpen. Dus heb je een tip of opmerking, laat het me weten, dan kan ik daar direct mee aan de slag.

9,8
Op basis van 5 reviews
Bron: Google reviews

Vragen? Ik denk graag met je mee

Als ervaren boekhouder, fiscalist en adviseur regel ik je boekhouding, belastingaangiften, jaarrekening en sta ik altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

henkhulshof-fotografie-fullres-107-e1557393348726-transparant

Een verstandige vraag is de helft van wijsheid

Ik heb al een boekhouder maar wil overstappen, kan dat?

Ja zeker! En nog eenvoudig ook. Binnen een dag neem ik jouw hele administratie over. Hierbij vormt de afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder de basis van je nieuwe administratie. Is deze nog niet klaar? Totaal geen probleem! Ik richt alles in zodat je direct kunt starten.

Wat is het verschil tussen mij en een ander administratiekantoor?

Ben jij een ondernemer met een eenmanszaak? Dan vraagt dat een andere inrichting en (fiscale) begeleiding dan bijvoorbeeld een ondernemer met een BV. Om ondernemers met een eenmanszaak zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren en de hoogste kwaliteit te bieden, heb ik me gespecialiseerd in deze groep.

Krijg ik nog extra facturen?

Nee, natuurlijk niet! Bij mij betaal je echt een vast bedrag per maand voor je gehele boekhouding, de jaarrekening, alle belastingaangiftes en startersbegeleiding. Wel bied ik een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste tarieven zodat je weet waar je aan toe bent.

Hoe werkt het nu precies?

Geef jij jouw financiële administratie bij mij uit handen? Dan krijg je er meer tijd voor terug en ervaar je minder stress. En de zekerheid dat alles goed geregeld is. Je houdt overzicht, weet altijd hoe je bedrijf ervoor staat en je krijgt advies over hoe je bedrijf nóg beter kan.