Hoe switch ik van boekhouder?

De switch naar een ander administratiekantoor klinkt voor veel ondernemers
als veel gedoe, terwijl dit niet het geval is. Ik kan jou daar heel goed mee helpen
zodat je heel snel je administratie weer op orde hebt.

Ik begeleid jou altijd met het overstappen. Binnen een dag neem ik jouw hele administratie over.
Hierbij vormt de afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder de basis van je nieuwe administratie.
Is deze nog niet klaar? Totaal geen probleem! Ik richt alles in zodat je direct kunt starten.
Hieronder lees je hoe eenvoudig het is.

De switch naar een ander administratiekantoor klinkt voor veel ondernemers als veel gedoe, terwijl dit niet het geval is. Ik kan jou daar heel goed mee helpen zodat je heel snel je administratie weer op orde hebt.

Ik begeleid jou altijd met het overstappen. Binnen een dag neem ik jouw hele administratie over. Hierbij vormt de afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder de basis van je nieuwe administratie. Is deze nog niet klaar? Totaal geen probleem! Ik richt alles in zodat je direct kunt starten. Hieronder lees je hoe eenvoudig het is.

Overstappen tekst
  1. Maak een afspraak met mij.
  2. Zeg je oude boekhoudpakket en/of boekhouder op
  3. Ik richt jouw nieuwe administratie
  4. Je krijgt gratis toegang tot de online facturatie module en dashboards
  5. Heb je nog vragen? Dan beantwoord ik deze met plezier.

Ben je een ondernemer met eenmanszaak? Laat me jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt GRATIS startersbegeleiding.