Ik ben zelf ook ondernemer

En wat is er nou fantastischer dan als ondernemer andere ondernemers te helpen hun dromen waar te maken?

 

 

 

Over Rinske

Vele ondernemers, zoals: schilders, tegelzetters, fotografen, interim (project)manager, klusbedrijven, hoveniers, freelancers en zzp'ers maken gebruik van mijn diensten.

Iedere maand verzorg ik de complete boekhouding. Zo zorg ik ervoor dat je altijd op de hoogte bent. Ik ben gespecialiseerd in eenmanszaken en hou de ontwikkelingen op gebied van belastingen, wettelijke regelgeving, optimale bedrijfsvoering en administratieve verplichtingen nauwgezet voor mijn klanten in de gaten. Door mijn gespecialiseerde kennis kan ik juist voor deze groep ondernemers van grote meerwaarde zijn.

Ik ken een persoonlijke aanpak en zet stevig in op gebied van automatisering. Hierdoor is het leven van mijn klanten al een stuk eenvoudiger geworden. Zo weet je als ondernemer zeker dat je bij mij de hoogste kwaliteit krijgt!

Finalist

Dappere ondernemers

Het is fantastisch om ondernemer te zijn. Het is spannend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde. Maar je moet ook hard werken en het geeft onzekerheid. Ondernemers die de stap durven te zetten wil ik dan ook graag helpen.

Door je volledige administratie bij mij uit te besteden, heb je helemaal geen omkijken meer naar je administratie en alle belastingaangiften. En ga jij starten als ondernemer? Dan bied ik deze dappere ondernemers GRATIS extra startersbegeleiding aan. Zo weet jij zeker dat je de basis op orde hebt; dat maakt ondernemen pas echt leuk!

Startersgids voor zzp'ers

Al meer dan 7.000 exemplaren verkocht

Iedere startende ondernemer krijgt te maken met veel nieuwe zaken. Daarom heb ik in 2014 het boek Startersgids voor zzp'ers geschreven. Met dit boek help ik startende ondernemers om op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Op een overzichtelijke, heldere en praktische manier beschrijf ik de basis van het ondernemen.

Dit boek is dan ook het Handboek Soldaat voor alle startende ondernemers en verkrijgbaar in alle boekwinkels, bij managementboek.nl en bol.com.

In de media

Ik ben ervan overtuigd dat als je gaat starten als ondernemer een goede voorbereiding voorwaarde is voor succes op langere termijn. Hierdoor kom je goed beslagen ten ijs en wordt de kans op succes aanzienlijk vergroot. Ik geloof dan ook dat je alleen een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op je cijfers hebt!

Naast dat ik voor mijn klanten de administratie verzorg, alle belastingaangiften indien en ze begeleid in hun ondernemerschap, word ik regelmatig gevraagd als trainer, auteur en spreker. Ik heb de afgelopen jaren honderden ZZP’ers en MKB’ers begeleid naar succesvol ondernemerschap.

Mijn passie voor het ondernemerschap, financiën én communicatie maakt dat ik op een heldere en boeiende manier over financiën spreek en schrijf. Ik maak financiën graag leuk, praktisch en toegankelijk voor jou.

Ben je een ondernemer met eenmanszaak? Laat me jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt GRATIS startersbegeleiding.