Rinske op BNR Nieuwsradio over zzp'ers tijdens de crisis

Rinske Jansen was 25 juni 2019 op BNR Nieuwsradio.
Op dit moment is er werk zat. Maar ooit, in de crisis, begonnen zzp’ers uit noodzaak. Wat is het verschil in motivatie en succes tussen de crisis-zzp’er en zzp’ers nu?

Rinske als spreker

Regelmatig verzorgt Rinske in-company trainingen om organisaties, managers, medewerkers en ondernemers financieel bewust te maken. Haar passie voor financiën én communicatie maakt dat Rinske op een heldere en boeiende manier over financiën spreekt en schrijft. Rinske maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk.

Rinske finalist landelijke Afas Award Accountancy

Deze prestigieuze award worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die maximaal rendement behalen door optimaal te automatiseren. Ze zijn daarmee een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen. Rinske werd genomineerd in de categorie: Accountancy.

Rinske als spreker Rabobank Starterscafé

Rinske is een graag geziene spreker in het Rabobank Starterscafé. Zij geeft daar regelmatig de trainingen 'Goed van start!' en 'Onderneem Financieel Bewust!'. In haar trainingen zit veel energie en beweging, waardoor taaie, inhoudelijke onderwerpen goed behapbaar worden en vooral goed blijven hangen!

Rinske winnaar landelijke associatie award

In 2012 heeft Rinske de landelijke associatie award Manager Financiële Administratie gewonnen. Voor veel financiële professionals is deze prestigieuze prijs een bekend begrip. De uitreiking vond plaats op 15 mei tijdens het Nationaal Congres Administratie.

Ben je een ondernemer met eenmanszaak? Laat me jou helpen

Word vandaag nog klant en je krijgt GRATIS startersbegeleiding.