Boekhouder in Arnhem voor zzp’ers

Je onderneming gezond houden begint met het op orde krijgen van de financiële administratie. De meeste boekhoudkantoren zorgen er weliswaar voor dat jouw boekhouding klopt, maar hun dienstverlening houdt daar echter ook op. Ik ben Rinske Jansen, een boekhouder voor ondernemers en zzp’ers in Arnhem en omstreken die net een stapje verder gaat. Naast je te ontzorgen op het gebied van administratie en belastingen, adviseer ik je ook over het maken van winst. Samen werken we aan jouw bedrijf zodat het financieel gezond is en winst maakt.

 

“Als boekhouder zorg ik dat zzp’ers in Arnhem en omgeving financieel gezond en winstgevend zijn.”

 

Financiële administratie uit handen geven aan een administratiekantoor

Zpp’ers hebben het al druk genoeg met hun bedrijf. Ondernemers met een eenmanszaken willen zich richten op datgene waar ze goed in zijn. Dat is waarom jij je onderneming bent begonnen. Echter zal ook de administratie verzorgt moeten worden. Ik ontzorg je graag door je mijn diensten als boekhouder tegen scherpe tarieven aan te bieden. Wat betekent dit voor jou? Meer tijd, minder stress, meer inzicht in je cijfers en nooit meer voor verrassingen komen te staan!

 • Inzicht in je boekhouding
 • Fiscaal advies en verzorging van belastingaangiften
 • Opzetten van je financiële administratie
 • Samenstellen van de jaarrekening
 • Gratis advies voor start-ups

Meer weten over mijn dienstverlening? Neem gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie. Je kunt mij bereiken via het volgende telefoonnummer: 06 – 40 72 86 84.

 

Hoe werkt het?

Ik verzorg je volledige administratie en alle belastingaangiften.

 1. Met de app maak je een foto van inkoopfacturen en bonnen
 2. Verkoopfacturen maak je zelf online in de gratis facturatie module
 3. Ik verwerk je administratie
 4. Altijd online inzicht in je resultaten en openstaande posten
 5. Je hoeft geen tijd meer te steken in belastingaangiften of jaarrekeningen

HOE WERKT HET

 

 

Rinske Jansen – administratiekantoor voor de zzp’er

Als boekhouder ben ik gespecialiseerd in het verzorgen van de administratie van eenmanszaken. Doordat ik online werk heb jij in een oogopslag inzicht in al je cijfers. Bonnetjes en facturen lever je aan via een app. Ook word je gratis toegang verschaft tot mijn online facturatie software. Daarmee maak je offertes en verkoopfacturen aan. Ik maak jouw boekhouding makkelijker en professioneler. Andere zzp’ers in omgeving Arnhem kozen ook voor mij wegens de volgende redenen:

 • Grip op je cijfers, je geld en je bedrijf
 • Persoonlijk contact
 • Alles wordt online gedaan: real-time online inzicht
 • Dienstverlening van hoge kwaliteit
 • Vaste en aantrekkelijke maandprijzen
 • Gespecialiseerd in eenmanszaken
 • Gratis startersbegeleiding
 • Informele sfeer
 • Voor eenmanszaken in omgeving Arnhem, Nijmegen en Elst

 

“Ben je net als zzp’er begonnen? Bij mij ontvang je GRATIS advies over welke stappen je moet zetten en in welke volgorde, zodat je kans op succes aanzienlijk vergroot.”

 

Boekhoudkantoor met lage, vaste prijzen

Tegen een vast bedrag per maand schakel jij met mij een ervaren boekhouder in die jouw gehele boekhouding op orde maakt. Waar het gemiddelde administratiekantoor zich enkel tot de accountancy richt, ben ik ook actief als winstadviseur en controller. Ik zorg dus niet alleen dat de cijfertjes kloppen, ik adviseer ook over het financieel gezond houden van jouw onderneming. Denk daarbij aan het managen van je geld, het plannen van winst en het maken van de juiste financiële keuzes.

PRIJZEN

Startende ondernemer in Arnhem? Ontvang GRATIS startersbegeleiding

Wie net voor het eerst als zzp’er begonnen is, is het ondernemen nog aan het ontdekken. Door mij als boekhouder in te schakelen ontvang je GRATIS startersbegeleiding. Tijdens deze startersbegeleiding krijg jij uitleg over en begeleiding in wat er als startende ondernemer allemaal op je af komt. Met hulp van mijn kennis, expertise en netwerk zorgen we dat jouw bedrijf goed van de grond komt.

STARTERSBEGELEIDING

 

Grip op je cijfers, geld en bedrijf met een boekhouder in Arnhem

Neem voor meer informatie over mijn dienstverlening als boekhouder voor zzp’ers in Arnhem gerust contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 – 40 72 86 84 en sta je graag te woord. Ook kun je al je vragen sturen per e-mail of door het online contactformulier in te vullen.