Hét administratiekantoor in Nijmegen en omstreken

Het is voor een ondernemer van groot belang om de zaken op orde te hebben. Daar is de administratie natuurlijk de basis van. Maak kennis met Rinske Jansen: hét administratiekantoor in Nijmegen en omstreken voor ondernemers met een eenmanszaak. Ik sta jou graag bij, zodat je je met een gerust hart kunt focussen op je bedrijfsvoering. Daarnaast voorzie ik je van advies over het gezond houden van je bedrijf én vertel ik hoe je meer winst kunt maken.

 

“Een goed begin is meer dan het halve werk.”

 

Je administratie in Nijmegen altijd perfect op orde

Ik zorg er met veel passie voor dat de administratie in Nijmegen van je onderneming te allen tijde tot in de puntjes geregeld is. Je bent als ondernemer immers al druk zat! Daarom verzorg ik jouw administratie en belastingaangiften voor een vast bedrag per maand. Dankzij de dienstverlening van mijn administratiekantoor in Nijmegen kun je zorgeloos ondernemen én ervaar je minder stress. Je bent daarnaast ook nog eens gegarandeerd van het feit dat alles goed geregeld is.

 • Inzicht in de cijfers
 • Advies over fiscale zaken en je belastingaangiften
 • Opzetten van je financiële administratie
 • Opmaken van de jaarrekening
 • Gratis startersbegeleiding voor beginnende zzp’ers

Schakel vandaag nog mijn deskundige hulp in en ervaar de voordelen van mijn dienstverlening zelf! Meer weten? Vraag een offerte aan of neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer.

 

Hoe werkt het?

Ik verzorg je volledige administratie en alle belastingaangiften.

 1. Met de app maak je een foto van inkoopfacturen en bonnen
 2. Verkoopfacturen maak je zelf online in de gratis facturatie module
 3. Ik verwerk je administratie
 4. Altijd online inzicht in je resultaten en openstaande posten
 5. Je hoeft geen tijd meer te steken in belastingaangiften of jaarrekeningen

HOE WERKT HET

 

 

Complete ontzorging voor een vaste lage prijs per maand

Je geniet al van mijn dienstverlening als administratiekantoor in Nijmegen voor een vast laag bedrag per maand. Je komt niet voor verrassingen te staan, want ik hanteer vaste tarieven. Naast dat ik je gehele administratie in Nijmegen van je overneem, ontvang je van mij ook nog eens een online dashboard. In dit online dashboard heb je 24/7 inzicht in de cijfers en kun je gratis online facturen maken. Zo heb je altijd inzicht en helemaal geen omkijken meer naar je administratie en belastingaangiften.

PRIJZEN

 

Meer grip en gratis startersbegeleiding

Bij mijn administratiekantoor in Nijmegen geniet je van:

 • Grip op je cijfers, je geld en je bedrijf
 • Persoonlijk contact
 • Real-time inzicht in de cijfers
 • Boekhouder met jarenlange ervaring in het vak
 • Lage, vaste maandtarieven.
 • Gratis startersbegeleiding
 • Gespecialiseerd in eenmanszaken
 • Informele sfeer
 • Voor zzp’ers in omgeving Nijmegen, Arnhem en Elst

 

Automatisering maakt de administratie eenvoudiger en professioneler

Bij mijn administratiekantoor in Nijmegen ben je aan het juiste adres! Ik ben namelijk gespecialiseerd in eenmanszaken én ik geloof sterk in automatisering. De levens van mijn klanten zijn hierdoor al een stuk gemakkelijker geworden. Zo heb je altijd real-time inzicht in je cijfers. Met een app kun je bonnen en facturen eenvoudig aanleveren. En offertes en verkoopfacturen? Die maak je gratis in mijn online facturatie module.

PLAN EEN GRATIS DEMO

 

“Ik ken een persoonlijke aanpak en zet stevig in op gebied van automatisering.”

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ben je een startende ondernemer? Dan ontvang je van mij GRATIS extra startersbegeleiding! Zo weet je zeker dat de basis helemaal in orde is. Een goed begin is immers het halve werk!

Heb je een vraag over wat mijn administratiekantoor kan betekenen voor jou en je onderneming? Geen probleem! Neem voor al je vragen gerust contact met me op. Bel naar 06 – 40 72 86 84 of vul het online contactformulier op de website in. Dan neem ik binnen no-time contact met je op!