Administratiekantoor voor eenmanszaken in omgeving Arnhem

Het is voor ieder bedrijf belangrijk om de zaken financieel op orde te hebben. Daarmee houd je jouw onderneming gezond. Mijn naam is Rinske Jansen. Met mijn administratiekantoor sta ik zzp’ers uit Arnhem en omstreken bij. Door voor hen de boekhouding te verzorgen kunnen zij zich met een gerust hart focussen op hun hoofdzakelijke bedrijfsvoering. Naast boekhouder ben ik ook winstadviseur en controller. Ik verstrek dus ook advies over het financieel gezond houden van je bedrijf en het maken van winst.

 

“Naast het verzorgen van jouw administratie, geef ik ook advies over het maken van winst en het financieel gezond houden van jouw eenmanszaak.”

 

Je administratie op orde met hulp van een administratiekantoor

Als eenmanszaak moet je alles zelf doen. Wanneer de opdrachten beginnen binnen te komen, heb je het dus al druk zat met de dienst die je aanbiedt. De administratie op orde houden is dan alleen maar extra werk. Ik heb daarom een administratiekantoor opgericht waarmee ik zzp’ers ondersteun met hun boekhouding. Door jou op het gebied van je financiële administratie te ontzorgen, kun jij meer tijd vrijmaken voor jouw bedrijfsvoering. Je ervaart minder stress en heb ook nog eens meer inzicht in je boekhouding. Ik zorg ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

 • Inzicht in de cijfers
 • Advies over fiscale zaken en je belastingaangiften
 • Opzetten van je financiële administratie
 • Opmaken van de jaarrekening
 • Gratis startersbegeleiding voor beginnende zzp’ers

Neem voor meer informatie over mijn dienstverlening gerust contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 – 40 72 86 84.

Hoe werkt het?

Ik verzorg je volledige administratie en alle belastingaangiften.

 1. Met de app maak je een foto van inkoopfacturen en bonnen
 2. Verkoopfacturen maak je zelf online in de gratis facturatie module
 3. Ik verwerk je administratie
 4. Altijd online inzicht in je resultaten en openstaande posten
 5. Je hoeft geen tijd meer te steken in belastingaangiften of jaarrekeningen

HOE WERKT HET

 

Een boekhouder inschakelen tegen een vast, laag bedrag per maand

Tegen een laag tarief per maand haal jij met mij je eigen administratiekantoor in huis. Ik hanteer vaste tarieven, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Het bedrag dat je betaalt is inclusief mijn diensten als boekhouder, winstadviseur en controller. Je betaalt dus niet alleen voor een goed verzorgde administratie. Ook ontvang je advies over het financieel gezond houden van je bedrijf en het maken van winst.

PRIJZEN

 

“Voor een scherp en vast bedrag per maand heb jij de hele financiële administratie op orde. Ook adviseer ik je over het financieel gezond houden van je bedrijf.”

 

Gratis advies voor beginnende zzp’ers

Ben je net begonnen met je eenmanszaak? Of heb je het plan om binnenkort als zzp’er van start te gaan? De beginnende ondernemer moet vaak nog een hoop ontdekken over het ondernemerschap. Mijn administratiekantoor doet niet alleen jouw boekhouding, maar ik verstrek je ook GRATIS advies over het opstarten van je eigen bedrijf. Door mij in te schakelen ontvang je GRATIS startersbegeleiding, waarin ik je meer vertel over welke stappen je moet zetten en in welke volgorde.

STARTERSBEGELEIDING

 

Rinske Jansen – ervaren boekhouder met een eigen administratiekantoor

Mijn administratiekantoor in Arnhem is gespecialiseerd in het op orde houden van de boekhouding van zzp’ers. Bij mij heb je real-time online inzicht in je cijfers. Door middel van een app lever je eenvoudig bonnen en facturen aan. Offertes en verkoopfacturen maak je gratis in mijn online facturatie software. Zo help ik je jouw administratie eenvoudiger en professioneler te maken. Vele eenmanszaken gingen al eerder met mij in zee, onder meer vanwege de volgende redenen:

 • Grip op je cijfers, je geld en je bedrijf
 • Persoonlijk contact
 • Real-time online inzicht in je boekhouding
 • Boekhouder met jarenlange ervaring
 • Lage, vaste maandtarieven
 • Gratis startersbegeleiding
 • Gespecialiseerd in eenmanszaken
 • Informele sfeer
 • Voor zzp’ers in omgeving Arnhem, Nijmegen en Elst

 

Ben je een ondernemer met een eenmanszaak?

Voor een vast bedrag per maand regel ik alles voor je. Meer weten over de dienstverlening van mijn administratiekantoor in Arnhem? Neem voor al je vragen gerust contact op. Je kunt mij bereiken door te bellen naar 06 – 40 72 86 84, een e-mail te sturen of gebruik te maken van het contactformulier op de website.